Patru motive pentru care stațiunea Lepsa este potrivită pentru o vacanță în familie

Patru motive pentru care statiunea Lepsa este potrivita pentru o vacanta in familie

De a lungul timpului ne-au trecut pragul la Grande foarte multe familii de turiști, așa că astăzi ne-am gândit să vă enumerăm patru motive pentru care stațiunea Lepsa este potrivită pentru a vă petrece vacanța în familie, departe de zgomotul urban de care ne-am săturat cu toții.

Tarifele de cazare în Lepsa sunt accesibile pentru toată lumea

Primul lucru la care se gândește oricine înainte de a alege destinația pentru următoarea sa vacanță sunt tarifele pe care le practică unitățile de cazare din zonele respective. În Lepșa găsiți cazare începând de la 60 lei/noapte în cursul săptămânii și 80 lei în weekend ceea ce face ca stațiunea să fie o destinație de vacanță potrivită pentru aproape orice familie care își dorește să își petreacă vacanța la munte.

În stațiune se aud foarte rar autoturisme, deci e liniște la orice oră

Dacă v-ați săturat de zgomotul provocat de claxoanele autoturismelor, fără îndoială, Lepșa este destinația ideală pentru relaxare. În stațiunea noastră singurele sunete pe care le veți auzi vor fi cântecele păsărelelor de munte care cu singuranță vă vor bine dispune.

Puteți vizita obiectivele turistice din zonă plimbându-vă cu bicicleta

Dacă sunteți iubitori ai plimbărilor cu bicicleta, puteți vizita obiectivele turistice din Lepșa pe două roți. La Grande avem câteva biciclete pregătite sa vă îndrume către cele mai importante obiective turistice din stațiune.

Localnici sunt foarte primitori și ospitalieri

Din prima clipă în care veți ajunge în Lepșa veți observa că localnicii sunt foarte primitori și ospitalieri. Puteți cumpără de la aceștia lactate proaspete, 100% naturale potrivite mai ales pentru alimentația celor mici.

Așadar, Lepșa este destinația ideală pentru voi dacă vreți să fugiți de viața agitată de la oraș și să vă petreceți o vacanță fără peripeții în care să vă relaxați împreună cu familia.

Vă așteptăm cu drag la Grande.