Cine suntem?

Noi suntem Pensiunea Grande. Din 2013 ne-am deschis larg porțile și am primit cei mai frumoși și mai prietenoși turiști care și-au dorit să își petreacă vacanța în Lepșa.

Ne place ca oaspeții ce ne calcă pragul să plece mutumiti și fericiți de la Grande așa că am investit timp și pasiune pentru a le oferi turiștilor servicii de cazare de calitate.

Așa cum spune și sloganul, obiectivul nostru este să formăm o comunitate de turiști care să se întoarcă cu plăcere în Lepșa iar din turiști să ne devină prieteni.

Cati oaspeti putem primi?

La Grande putem primi 31 de persoane distribuite în 14 camere dotate cu pat dublu matrimonial și pat suplimentar dacă este nevoie.

Cu ce sunt dotate camerele noastre?

Fiecare cameră este dotată cu grup sanitar propiu, TV Led, internet, balcon, frigider și uscător de păr.

Ce alte facilitati mai avem la Grande?

Pe lângă ce v-am povestit până acum, la Grande avem parcare propie pentru ca mașinile oaspeților noștri să fie în siguranță pe perioada șederii.

Totodată, la parter avem un living de 200 de mp ce are incorporată o bucătărie dotată cu aragaz, prăjitor de pâine, cuptor cu microunde și câte un frigider pentru fiecare cameră.

Cum va puteti petrece timpul la noi?

Am pregătit pentru turiștii nostri mai multe variante de a își petrece timpul liber. Dacă alegeți să fiți oaspeții noștri vă puteți juca ping-pong, table, fotbal de masă sau vă puteți plimba cu bicicleta prin stațiune.

De asemenea, pentru că știm cât de important este ca cei mici să se simtă în largul lor atunci când merg în vacanță cu părinții, am creat un loc de joacă special amenajat pentru ei cu trambuline, tobogane și așa mai departe, totul pentru a aduce zâmbete pe chipurile lor și ale părinților.

Cat costa?

Prețul pentru o noapte de cazare este de 70 lei în cursul săptămanii și 90 lei în weekend.

Dacă vreți să aflați detalii suplimentare despre serviciile noastre, ne puteți scrie aici și vă vom rapunde în cel mai scurt timp pentru că știm că nimănui nu îi place să aștepte.

Cum puteti ajunge la noi?

Dacă ați ales Lepșa ca următoarea destinație pentru vacanță, ne găsiți pe DN2D numărul 1.

Va așteptăm cu mult drag la Grande.