mancare traditionala restaurante din lepsa 2mancare traditionala restaurante din lepsa 2

Cele mai bune restaurante din Lepsa unde puteti servi masa cu incredere

Acum pentru că am aflat cum trebuie să ne alegem unitatea de cazare și ceea ce putem vizita în stațiune, a venit timpul să povestim despre restaurante din Lepșa unde puteți servi masa cu încredere.

Casa Albert  este un restaurant cu specific românesc unde puteți servi mâncăruri tradiționale românești specifice zonei Vrancei, la prețuri accesibile. Mâncarea este proaspătă, și este servită într-o manieră curată de către personalul amabil al localului.

Restaurantul Tresor  se află la intrarea în stațiune. În local se servește mâncare tradițională românească. Acesta are o capacitate de 90 de locuri dintre care 60 sunt pentru fumători iar 30 pentru nefumători, perfecte pentru familii cu copii care nu vor să îi țină pe cei mici în fum de țigară.

Restaurantul Flora  se află în vecinătatea Lepșei, în comuna Greșu. La fel ca și în celelalte localuri despre care am povestit mai sus, la Flora se pot servi preparate tradiționale pregătite cu atenție de bucătari specializați din zonă .

mancare traditionala restaurante din lepsa

Cu toate astea, din experiența noastră, știm că nu toată lumea preferă să mănânce la restaurant din diferite motive legate de prețuri sau de calitatea produselor. Din acest motiv, am ales să punem la dispoziția turiștilor care aleg pensiunea noastră, bucătăria dotată cu frigider pentru fiecare cameră, aragaz, cuptor cu microunde și prăjitor de pâine. Să fim sinceri, cine nu preferă gustul special al pâinii prăjite la micul dejun combinat cu unt și ceai sau cu o omletă delicioasă.

Pentru că ne respectăm clienții, am deschis la parterul pensiunii un magazin de unde turiștii pot cumpăra băuturi alcoolice și nealcoolice, dulciuri și alte produse alimentare. Cu toți am trecut cel puțin odată prin acel moment când am fi mâncat ceva dulce târziu în noapte dar nu am avut de unde să cumpărăm.

Așadar, în funcție de preferințele dumneavoastră, puteți alege să serviți masa la unul dintre cele trei restaurante amintite mai sus, sau puteți găti în bucătăria pensiunii dacă alegeți să fiți oaspeții noștri. Vă așteptăm cu drag la pensiunea Grande!