Ce trebuie sa stim cand cautam cazare in Lepsa?

De obicei este bine să vă informați înainte de a alege o unitate care oferă cazare in Lepsa. În cele ce urmează vă vom prezenta câteva aspecte de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți pensiunea la care doriți să vă cazați.

În primul rând, datorită poziției geografice, în stațiune este problemă cu semnalul GSM. Dacă sunteți genul de persoană activă care trebuie să fie disponibilă non-stop la telefon, vă recomandăm ca înainte să alegeți locația în care vă veți petrece vacanța, să întrebați propietarul ce rețea are acoperire mai bună la unitatea dumnealui.

Din experiență, vă spunem că doar unitățile care sunt amplasate la șosea, așa cum este și pensiunea noastră, au o acoperire GSM bună, în special în rețeaua Telekom(fostă Cosmote).

În al doilea rând, dacă aveți copii, cel mai important lucru pentru a avea o vacanță de vis atât dumneavoastră cât și copiii dumneavoastră este ca unitatea pe care o alegeți să aibe loc de joacă pentru copii. Pensiunea noastră este dotată cu loc de joacă pentru cei mici, avem tobogan, trambulină, masă de ping-pong( atât pentru juniori cât și pentru adulți) și masă de fotbal. De asemenea, în pensiune se pot juca jocuri sociale precum rummy, table sau șah.

 

pensiunea-grande-lepsa-cazare-lepsa-3

Totodată, dacă sunteți o fire activă căreia îi place să facă sport, este important să întrebați dacă de la unitate se pot închiria biciclete și dacă drumul către obiectivele turistice din zonă este accesibil cu un astfel de vehicul. Nu există tratament mai bun pentru organism decât o plimbare cu bicicleta și o porție sănătoasă de aer curat și rece de munte.

Parcarea este un alt aspect despre care trebuie să vă informați. Dat fiind faptul că majoritatea unităților de cazare sunt amplasate ori pe șoseaua principală ( DN2D) ori pe străduțe laturalnice, există posibilitatea de a nu avea unde să vă parcați mașina dacă pensiunea pe care ați ales-o este aglomerată. Noi am profitat de curtea mare pe care o avem și ne-am creat propia parcare unde vă puteți lăsa mașina in siguranță pe toată perioada vacanței, fără costuri suplimentare.

În linii mari, acestea sunt aspectele de care trebuie să țineți cont înainte să vă alegeți o unitate de cazare din Lepșa. Sperăm că v-am fost de ajutor și vă așteptăm la Grande.