Patru motive pentru care statiunea Lepsa este potrivita pentru o vacanta in familie

De a lungul timpului ne-au trecut pragul la Grande foarte multe familii de turiști, așa că astăzi ne-am gândit să vă enumerăm patru motive pentru care stațiunea Lepsa este potrivită pentru a vă petrece vacanța în familie, departe de zgomotul urban de care ne-am săturat cu toții.

Citeste continuarea aici

Ce trebuie sa stim cand cautam cazare in Lepsa?

De obicei este bine să vă informați înainte de a alege o unitate care oferă cazare in Lepsa. În cele ce urmează vă vom prezenta câteva aspecte de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți pensiunea la care doriți să vă cazați.

În primul rând, datorită poziției geografice, în stațiune este problemă cu semnalul GSM. Dacă sunteți genul de persoană activă care trebuie să fie disponibilă non-stop la telefon, vă recomandăm ca înainte să alegeți locația în care vă veți petrece vacanța, să întrebați propietarul ce rețea are acoperire mai bună la unitatea dumnealui.

Citeste continuarea aici

Weekend tematic cu copii voiosi la Pensiunea Grande

In weekendul care tocmai a trecut, am fost bucuroși să fim gazdele unui grup de copii din localitatea Adjud, județul Vrancea care au desfășurat sub atentă supraveghere a profesorilor coordonatori activități de dezvoltare personală în cadrul proiectului „Weekend Tematic”.

Weekendul tematic urmarește dezvoltarea emoționala a copiilor, dezvoltarea încrederii în sine şi munca în echipă.

Citeste continuarea aici

Obiective turistice din Lepsa pe care nu trebuie sa le ratati

După ce în articolul precedent am vorbit despre câteva lucruri pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când căutați cazare in Lepsa, astăzi discutăm despre obiective turistice din Lepsa, mai mult sau mai puțin cunoscute.

Mănăstirea Lepșa a fost construită în anul 1774 pe valea pârâului cu același nume și era destinată călugărilor. Legenda spune că mănăstirea a fost și centru de îngrijire a bolnavilor. Cel mai dificil moment din istoria mănăstirii a fost în 1929 când această a fost mistuită de flăcări, fiind distrusă în totalitate. În prezent, este una din cele mai înfloritoare și căutate mănăstiri din Eparhia Buzăului și Vrancei.

Citeste continuarea aici

Cele mai bune restaurante din Lepsa unde puteti servi masa cu incredere

Acum pentru că am aflat cum trebuie să ne alegem unitatea de cazare și ceea ce putem vizita în stațiune, a venit timpul să povestim despre restaurante din Lepșa unde puteți servi masa cu încredere.

Casa Albert  este un restaurant cu specific românesc unde puteți servi mâncăruri tradiționale românești specifice zonei Vrancei, la prețuri accesibile. Mâncarea este proaspătă, și este servită într-o manieră curată de către personalul amabil al localului.

Citeste continuarea aici

Amintiri din Lepsa ale oaspetilor nostri(I)

Am hotarat ca in fiecare saptamana sa postam o serie de mini-interviuri cu oaspetii nostri cu care am pastrat legatura dupa ce ne-au vizitat.

Astazi vom sta de vorba cu familia Preda, care a stat la noi trei zile, timp in care au vizitat toate obiectivele turistice din Lepsa si au profitat la maxim de aerul curat de munte.

Citeste continuarea aici

Ana ne povesteste astazi de ce a ales Grande

Astăzi vă facem cunoștință cu Ana, una dintre persoanele care au ales să ne viziteze împreună cu prietenii. De data aceasta, am ales să vă prezentăm impresiile Anei într-un mod interactiv printr-un videoclip animat.

Citeste continuarea aici