pensiunea-grande-lepsa-cazare-lepsa-1

Amintiri din Lepsa ale oaspetilor nostri(I)

Am hotarat ca in fiecare saptamana sa postam o serie de mini-interviuri cu oaspetii nostri cu care am pastrat legatura dupa ce ne-au vizitat.

Astazi vom sta de vorba cu familia Preda, care a stat la noi trei zile, timp in care au vizitat toate obiectivele turistice din Lepsa si au profitat la maxim de aerul curat de munte.

G: Ce v-a convins sa alegeti pensiunea noastra?

P: Dupa ce am studiat mai multe locatii din statiune, am ajuns la Grande deoarece aveam nevoie de un loc de joaca sigur si foarte bine amenajat pentru micuta noastra Andreea in varsta de 5 ani. Fiica noastra s-a adaptat foarte repede si a profitat de fiecare moment pe care a putut sa si-l petreaca in trambulina sau pe toboganul special amenajat pentru varsta ei.

G: Pe durata mini-vacantei, ce obiective turistice dintre cele vizitate v-au impresionat cel mai mult?

P: Cel mai mult ne-a placut Manastirea Lepsa. Pentru noi a fost locul perfect care ne-a ajutat sa ne deconectam de stresul provocat de activitatile de zi cu zi pe care le avem atunci cand nu suntem in vacanta. Am gasit acolo linistea de care aveam nevoie pentru a ne pune gandurile in ordine. Este ceea ce noi numim “tratament pentru suflet”.

G: Veti recomanda locatia noastra si prietenilor vostri?

P: Cu siguranta, da. Ne-am simtit foarte bine pe tot parcursul concediului, atat noi cat si fetita noastra. Am ramas placut impresionati de calitatea serviciilor de cazare oferite de catre dumneavoastra. Cel mai mult ne-a placut faptul ca am putut gati in bucataria pensiunii. Fetita noastra adora painea prajita iar faptul ca dumneavoastra aveti prajitor de paine a fost o bucurie pentru ea. Abia asteptam sa mai venim.

G: Va multumim pentru raspunsuri si pentru timpul acordat.Ne bucuram foarte mult ca v-a placut la noi si asteptam cu nerabdare sa ne vizitati din nou.

Acesta a fost mini-interviul cu familia Preda. Speram ca v-a placut si va asteptam la Grande.